top of page
IMG_2485_edited.jpg

Ceea ce m-a adus în această profesie de psiholog  a fost dorința mea arzătoare de a-mi menține sănătatea mentală în momentele de cumpănă pe care le-am avut în propria viață.

Sunt aici datorită luptelor pe care le-am dus cu depresia și propriile umbre.  Ceea ce odată făceam pentru a rămâne sănătoasă mental a devenit acum pasiunea mea.

Expertiza mea în psihologie se află în zona depresiei, atacuri de panică, relații abuzive, abuz narcisist sau borderline, codependenței, mentalității de victimă, anxietate, frica de eșec, stimă de sine scazută.

În coaching mă focalizez pe atingerea obiectivelor tale, pe dezvoltarea personală și construirea unei atitudini mentale propice succesului pe care ți-l dorești.

În ambele abordări, fie psihologie, fie coaching, o importanță deosebită în practica mea îl reprezintă lucrul cu subconștientul deoarece cred  în puterea subconștientului de a ne reflecta propriile credințe pe ecranul vieții. 95% din comportamentul nostru și rezultatele pe care le obținem  este controlat de subconștient și doar restul de 5% din cine suntem și ce facem este controlat de conștient. Putem vedea clar deci că pentru a ne schimba viața este absolut necesar să schimbăm acele credințe subconștiente ce reprezintă 95% din ceea ce suntem

Sunt condusă de dorința a da mai departe, de a susține alte persoane ce duc aceeași luptă pe care am dus-o și eu.

Dezvoltarea personală și educația asupra sănătății mentale este ceea ce mi-a dat puterea și curajul să fac schimbările necesare în viața mea și să mă aflu acum aici, în fața ta, cu dorința de a te sprijini în călătoria către viața pe care ți-o dorești.

Favoritele mele

CITIT
MEDITATIA
SALATA CAESAR

CIOCOLATA 
PISICILE
DIOR
FITNESS

bottom of page