top of page
Invata sa meditezi coperta curs.png

Cum sa manifesti  ce iti doresti folosind vizualizarea si meditatia

Inscrie-te la curs si afla cum sa folosesti MEDITATIA si VIZUALIZAREA pentru crearea viitorului dorit.

Felicitari! Te-ai inscris, prima parte din curs este in drum spre email-ul tau. Verifica te rog si in dosarul de SPAM daca nu-l primesti.

Ce vei invata

Daca vrei sa creezi in viata ta un corp sanatos si suplu, un partener sau o partenera, un nou job sau chiar o promovare la servici, meditatia te ajuta in realizarea acestor obiective

Vei invata cum sa meditezi, chiar daca tu crezi ca nu poti medita sau ca este greu sa meditezi. De fapt sa meditezi este foarte usor si placut. Abia astept sa-ti arat cum.

Ai nevoie de doar 15 minute

Vei invata cum sa folosesti meditatia si vizualizarea pentru a obtine sanatate mentala, pace si linistea sufleteasca in doar 10-15 minute pe zi.

Afla cum am folosit eu aceste tehnici ca sa depasesc depresia si sa creez in viata mea lucrurile si circumstantele pe care le doream 

Povestea Mea

Povestea mea incepe acum 14 ani cand m-am gasit in ultimul an de facultate si nu stiam ce sa fac cu viata mea.

 

Au fost momentele acelea cand iti pui intrebari existentiale la care nu ai raspuns iar reactia mea a fost sa cad in depresie. Munceam foarte mult la joburi care nu-mi placeau (lucrator comercial, merchandizer) uneori cate 12 ore, cu stat peste program, pentru un salariu extrem de mic. Nu mai aveam timp liber, doar munceam, chiar si in weekend. Veneam acasa sa mananc si sa dorm pentru ca apoi sa o iau de la capat a doua zi.

 

Ma chinuiau intrebarile de genul " Asta sa fie viata? Doar muncim la ceva ce nu ne place ca sa castigam bani pe care a doua zi ii cheltuim sa supravietuim inca o zi ? "

 

Astfel de intrebari m-au adus in pragul depresiei

 

Mi-am dat demisia si timp de o luna am stat la parinti petrecandu-mi timpul plangand in mijlocul patului , nestiind ce sa fac cu viata mea si rumegand intrebari existentiale la care nu aveam raspuns.

 

Si cum viata este artista la a ne oferi informatiile de care avem nevoie in momentele cele mai crunte s-a intamplat ca atunci sa apara filmul Secretul. O cunostinta mi-a oferit cadou CD-ul cu filmul si din momentul in care am vazut acel film si am aplicat o singura tehnica, viata mea s-a schimbat si am uitat ce este depresia.

 

Iti voi povesti pe larg in acest minicurs ce am facut ca sa-mi transform viata, sa depasesc depresia, si sa obtin tot ceea ce mi-am dorit la acea vreme.

pozaeu.png

Vei mai afla si despre : 

1

Optimizare mentala 

  • Descoperi cum cei mai buni sportivi, artiști și oameni de succes folosesc această practică hiper-optimizată pentru a performa ca supraoamenii, pentru a crea  și a realiza imposibilul în doar câteva minute pe zi.

  • Invata sa transformi stresul in bucurie, pace si energie pozitiva

  • Poți integra cu ușurință această practică în rutina ta de fiecare zi, 15-20 de minute pe zi.

2

Metoda de meditatie moderna 

  • Tehnici de meditatie moderna ce combina cunostintele din neurostiinte, psihoneuroimunologie si psihologie.

  • Tehnici demonstrate stiintific recent prin numeroase studii care demonstreaza puterea meditatiei de a vindeca mintea si corpul

  • Fără tehnici speciale de respirație 

3

Optimizare celulara

  • Curs  conceput pentru a optimiza starea ta mentala si fizica, precum și pentru a aduce viziunile tale viitoare în realitate

  • Antidotul instantaneu împotriva stresului și anxietății 

  • Nu ai nevoie de medicamente sau vacanțe pe insulă pentru a-ti calma oboseala mentală.

  • Vei descoperi cum să atingi stările emoționale de vârf pentru a trezi beatitudine instantanee și o schimbare profundă a modului în care te simți.

bottom of page