top of page
Invata sa meditezi (2).png
Invata sa meditezi (3).png

Cum am folosit vizualizarea & meditatia pentru 

a depasi  depresia si a manifesta  viata dorita. 

Si tu poti face la fel !

Introdu  email-ul tau ca sa primesti cursul gratuit

Cursul este pentru tine daca: 

Untitled_edited.jpg

Buna

Eu sunt Loredana Pecie

Povestea mea incepe acum 14 ani cand m-am gasit in ultimul an de facultate si nu stiam ce sa fac cu viata mea.

 

Au fost momentele acelea cand iti pui intrebari existentiale la care nu ai raspuns iar reactia mea a fost sa cad in depresie. Munceam foarte mult la joburi care nu-mi placeau, uneori cate 12 ore, cu stat peste program, pentru un salariu extrem de mic. Nu mai aveam timp liber, munceam chiar si in weekend. Veneam acasa sa mananc si sa dorm pentru ca apoi sa o iau de la capat a doua zi.

 

Ma chinuiau intrebarile de genul " Asta sa fie viata? Doar muncim la ceva ce nu ne place ca sa ne castigam inca o zi de supravietuire ? "

 

Astfel de intrebari m-au adus in pragul depresiei

 

Mi-am dat demisia si timp de o luna am stat la parinti petrecandu-mi timpul plangand in mijlocul patului , nestiind ce sa fac cu viata mea si rumegand intrebari existentiale la care nu aveam raspuns.

 

Si cum viata este artista la a ne oferi informatiile de care avem nevoie in momentele cele mai crunte s-a intamplat ca atunci sa apara filmul Secretul. O cunostinta mi-a oferit cadou CD-ul cu filmul si din momentul in care am vazut acel film si am aplicat o singura tehnica, viata mea s-a schimbat si am uitat ce este depresia.

 

Iti voi povesti pe larg in acest minicurs ce am facut ca sa-mi transform viata, sa depasesc depresia si sa obtin tot ceea ce mi-am dorit la acea vreme. 

Vreau sa te ajut si pe tine sa faci acelasi lucru.

Inscrie-te la curs absolut gratuit si invata sa creezi din interior ceea ce iti doresti in viata ta. 

Invata sa meditezi (2).png
  • Facebook
  • Instagram

Introdu  email-ul tau ca sa primesti cursul gratuit

bottom of page