top of page

Primeste 4 sedinte gratuite pentru depasirea depresiei si anxietatii

Aceste 4 sedinte gratuite de terapie Cognitiva si Hipnoterapie fac parte din cadrul studiului "Eficienta Hipnoterapiei in tratamentul depresiei si anxietatii " desfasurat  pentru o Universitate din Bucuresti 

Gata, te-ai inscris in lista :) te contactam curand pentru a-ti confirma daca mai sunt locuri disponibile in acest studiu.

4 Sedinte Gratuite in cadrul Studiului
"Tratamentul Depresiei prin Hipnoterapie si CBT"

In prezent desfasor un studiu asupra eficientei Hipnoterapiei si Tehnicilor Cognitiv Comportamentale (CBT) in tratarea depresiei si anxietatii pentru o Universitate din Bucuresti.

In cadrul acestui studiu ofer 3-4 sedinte gratuite in care voi lucra personal, 1 la 1, in sedinte online, cu persoane care vor sa depaseasca depresia si sa-si recapete bucuria de a trai.

Singura cerinta este ca aceste persoane sa-si dea acordul sa prezint rezultatele obtinute in studiul la care lucrez. Numele persoanelor participante la studiu nu vor fi publicate, studiul se desfasoara sub anonimat, doar cazul si rezultatele sunt mentionate in studiu.

Asadar, daca te intereseaza participarea, pentru inscriere completeaza formularul de pe aceasta pagina . Dupa inscriere te voi contacta pentru a stabili impreuna o intalnire online.

 

*Momentan mai sunt disponibile 5 locuri pentru primele 5 persoane care se inscriu.

*Studiul se adreseaza persoanelor peste 18 ani.

bottom of page